MAGIA COPILĂRIEI- ROBERT TUDOR
Duminică 02 Aprilie 2017,  ora 11:00

Un spectacol interactiv de magie pentru copii, cu apariţii neaşteptate de culori, iepuri şi porumbei, o bucurie pentru copii. Nu trebuie să lipsească niciun copil de la acest spectacol unde râsetele, zâmbetele şi magia sunt garantate.
 

Biletele se pot achiziționa din rețeaua EVENTIM.

 

 

 

 

 


CONCERT DE MUZICĂ SACRĂ CVINTETUL ANATOLY
”TE SLĂVESC PE TINE, PĂRINTE!”

Duminică, 2 apirlie 2017, ora 19:00

Concertul este parte integrantă a Festivalului „Gloria Domini” – Brașovul Pascal, eveniment ce își propune să promoveze valorile culturale și de patrimoniu ale Brașovului, monumentele și obiectivele culturale specific Țării Bârsei, într-o manieră activă, fiind un extraordinar prilej de promovare a tradițiilor culturale specifice fiecărei comunități confesionale sau etnice.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 15 lei (Bilet redus: 10 lei)

 

 


Spectacol de teatru ”MILIONUL, NEPOATELE ȘI MILIONARA”
Marţi 04 Aprilie 2017, ora 19:00
 
 
O comedie bulevardieră pe teme shakespeariene extrem de savuroasă, din a cărei distribuție fac parte Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși, Adelina Toma, Alexandru Prică, Vlad Lință și Timotei Grămesc, Valeria Stoian, Adrian Gheorghe și Raluca Ghervan.
 
Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 70-90 lei (în funcție de categorie)
 

 
 
 
 
 
 
 

TÂRGUL DE FLORII
8-9 Aprilie 2017, orele 11:00-20:00

"Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte dar este şi prilej de a-i sărbători pe cei care poartă nume de flori.
Noi vă pregătim pentru aceste sărbători decorațiuni și daruri alese pentru cei dragi lucrate de mână. 

 

 

 


 

 


SPECTACOL DE TEATRU ”COPILĂRIA LUI ENESCU”
Luni, 24 aprilie 2017, ora 18:00

După Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven şi Chopin, a venit rândul celui mai mare compozitor român, George Enescu, să fie subiectul poveştilor amuzante şi mai ales… muzicale spuse cu atâta talent, dezinvoltură şi farmec de cei doi şoricei, Sică şi Rică, pisica Lola şi bătrânul şobolan Sol care, de un an, au devenit cei mai buni preteni ai copiilor (bunicilor şi părinţilor!) dornici să păşeasă în minunata lume a muzicii clasice. Pornind dintr-un mic sat din Moldova, Liveni, George Enescu a ajuns unul dintre cei mai mari muzicieni ai secolului XX, violonist, pianist, compozitor şi profesor aplaudat şi respectat. Sică, Rică şi Lola i-au fost mereu alături şi pot acum povesti cum a ajuns băieţelul din Liveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii.

Spectacolul „Copilăria lui Enescu” face parte din proiectul Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni si este un proiect compus din cinci spectacole de teatru şi muzică ce se adresează copiilor între 5 şi 9 ani.

 

Durata: 1h
Prețul biletului este de 35 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.


SPECTACOL DE TEATRU ”ÎN CURSUL ZILEI DE AZI-NOAPTE”
Sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 19:00

O piesă cu mult umor, într-o viziune originală, în regia Vioricăi Geantă Chelbea.
"ÎN CURSUL ZILEI DE AZI-NOAPTE" este un spectacol după un text al dramaturgului Cornel Udrea -„Cerere în căsătorie fără Cehov“. Sondează profunzimile umane, nevoia de celălalt și atrage atât prin ineditul situației de a se juca cu publicul pe scenă, cât și prin candoarea și umorul personajelor.


 


Preț bilet: 10 lei (Preț redus: 5 lei)
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

 

 


CONCERTȘtefan Hrușcă

Marți, 25 aprilie 2017, începând cu ora 20:00

Cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul lui Ștefan Hrușcă se vor auzi live, în spectacolul evenimemt ce va avea loc pe 25 aprilie la Sala Reduta din Brașov.  Dacă vă e dor de  „Un copac cu flori” sau de  „Fostele iubiri”  nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă. Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural românesc.


Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.
Preț bilet: 70 lei

 


CONCERT ALEXANDRA UȘURELU- ”Am să fiu eu casa ta”
Miercuri, 26 aprilie 2017, ora 20:00

În spectacolul pe care îl va susține pe 26 aprilie la Brașov, de la ora 20, Alexandra va prezenta șase cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul ”La capătul lumii”.

”Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune ”ca cineva” anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul.” declară Alexandra.

Biletele sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro


EVENIMENTE

MAI

FESTIVALUL DE MUZICĂ FOLK ”PATRIA”
11-12 mai 2018


 

CULTURĂ ȘI TRADIȚII

Expoziţiei „Aspecte ale vieţii tradiţionale din satul Măieruş”
17 martie- 16 aprilie 2018


 

CURSURI

Teatru

  

ÎNSCRIERI și DETALII AICI !!!!


Contact rapid

Strada Apollonia Hirscher 8
Cod Postal: 500025, Brasov
Mail: centrulcultural_reduta@yahoo.com

Tel: 0268 419 706
Fax: 0268 475 239

Program Casa de bilete:
Luni-Vineri 11:00-13:00 și 15:00-18:00

Newsletter