CONCERT FUEGO- TU EȘTI PRIMĂVARA MEA

Joi 22 Martie 2018, ora 19:00

„Am suficientă răbdare să descopăr lucruri.
E şi asta o artă, una prin care poţi evolua şi poţi afla diverse despre tot ce ne înconjoară.
Trebuie să înţelegem că nu ne-am născut învăţaţi, că sunt multe cele pe care nu le ştim şi trebuie să le aflăm.
Aici intervin şi curiozitatea şi bucuria noastră de a evolua.
Eu unul ştiu că asta e modalitatea prin care pot fi mult mai deplin, având răbdare în a le face pe toate la timpul lor. Asta m-a ajutat întotdeauna.

America îmi aduce noi experienţe, deşi recunosc că simt puţin lipsa României mele.
Oricum ar fi, am vreme de pus ordine în idei şi de pregătit turneul din martie – „Tu eşti primăvara mea!”…”

„Cumva, nu ştiu în ce mod, nici de ce, lumea ar fi la ora actuală paralizată complet dacă n-ar mai exista tehnologie. Depindem şi ne raportăm la ea, astfel că totul e construit în jurul acestei invenţii a lumii moderne, de la internet la diverse aparate.
Văd asta în America, ţara unde mai bine de jumătate din tot ce e pe aici e tehnologizat şi dus la un nivel superior. Nu zic că nu e bine, dar asta ne-a răpit din umanitate şi din bucuria de face lucruri, de a ne chinui, de a petrece timp în jurul a ceva ce avea altă valoare la final, faţă de cum are acum.
Recunosc că mi-e dor deja un pic de România.
Acum sunt prin Houston, în inima Texas-ului, zonă în care am descoperit oameni minunaţi, români, cu poveşti impresionante de viaţă.
Totul e destul de arid, iar capacitatea oamenilor din zonă de a o lua de la zero e fenomenală, la ei venind o dată la cinci ani câte o tornadă, un uragan sau inudanţii puternice.”

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 70 lei


SPECTACOL DE TEATRU "LUNGS"
Duminică, 25 martie 2018, ora 20:00

Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr îşi dorește un copil. Dacă se gândesc prea mult, n-o vor face niciodată. Dar dacă se grăbesc, poate fi un dezastru.
”Aş putea zbura până la New York şi înapoi zilnic timp de șapte ani şi tot n-aş lăsa o amprentă de carbon la fel de mare ca atunci când aş avea un copil. 10 000 de tone de CO2. Cât greutatea turnului Eiffel. E ca şi cum aş naşte turnul Eiffel.”

Care dintre acestea va supravieţui – planeta sau relaţia?

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 20 lei 


SPECTACOL DE TEATRU ”iHamlet”
Miercuri, 28 martie 2018, ora 19:00

iHamlet este un spectacol de teatru multimedia care reflectă universul subiectiv al lui H, un adolescent aparent obișnuit. H are o prietenă drăguță, niște părinți care-l enervează, o școală plictisitoare și mult timp liber. Dar atunci când închide ochii, lumea lui se transformă într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le poate modela cum are chef. Și când primește un telefon prin care află că tot ce până atunci era sigur începe să se clatine sub o avalanșă de întrebări, H rămâne blocat în rețea, încercând cu disperare să schimbe cursul evenimentelor…
Bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare, echipa Punctart a creat un spectacol de teatru hi-tech, ilustrat ca un eseu audiovizual care vorbește despre inadaptare și refuzul de a se conforma realității, dar și despre conflictul dintre generații. iHamlet este un eseu multimedia despre identitate și conștiință în care iluzia și realitatea se îmbină într-un univers care sparge barierele timpului și ale spațiului, dând naștere unui timp al emoției. Limbajul scenic creat îmbină expresivitatea actorilor, textul, sunetul, proiecțiile video şi noile tehnologii pentru a construi o experiență senzorială intensă: un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generații, un Hamlet de azi.
Spectacolul iHamlet a fost realizat în parteneriat cu Teatrul Excelsior și face parte parte din demersul Loading culture, un program cultural educațional dedicat tinerilor care presupune reinterpretarea temelor din dramaturgia clasică sub forma unui spectacol de teatru new media cu conținut original. Până în prezent iHamlet a ajuns la peste 1500 de adolescenți, fiind denumit „cel mai bun spectacol de adolescenți”, de către Cristina Modreanu, în Dilema Veche în 2016.
iHamlet este pe www.punctart.ro/ihamlet, la un like distanță pe www.facebook.com/punctart și poate fi urmărit pe Instagram: @punctart.
Echipa
Pe scenă: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vladimir Purdel, Vlad Pavel
Regia: Catinca Drăgănescu
Dramaturgia: Elise Wilk
Coregrafia şi mişcarea scenică: Simona Deaconescu
Scenografia şi costumele: Bogdan Costea
Video & Light Design: Dan Basu
Sound Design: INTERIOR8
Manager proiect: Alina Dumitrache
Promovare: 2doGood
Durata:75 de minute
Turneul iHamlet Loading Culture este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național prin programul de finanțări nerambursabile. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.
Parteneri: Teatrul Excelsior, British Council, Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală, Ajungem Mari
Sponsori: Danubiatec

Intrarea este liberă, in limita locurilor disponibile.

FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU PENTRU LICEENI ”AMPRENTE”, ediția a VI-a
25-28 martie 2018

,,Centrul Cultural Reduta'' și  Colegiul de Științe ”Grigore Antipa'' organizează ediția a VI-a a Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni ”Amprente”.

Anul acesta, vor intra în concurs cele mai bune 9 trupe de teatru de liceeni din țară. Vor fi trupe de teatru din Bucuresti, Bacău, Constanța, Pitești, Piatra Neamț și Botosani.

Juriul este format din: Vlad Pavel- actor la teatrul Sica Alexandrescu Brasov, Denisa Nicolae- actriță colaboratoare la Teatrul Act, Liviu Romanescu -actor si director artistic al Companiei Internationale Vanner Collectiv, Ciprian Nicula- actor la teatrul Național Bucuresti, Sabina Brândușe - actriță la Teatrul Tineretului Piatra Neamț și Iulia Samson -actriță la Teatrul Excelsior București.

În deschiderea festivalului, în data de 25 martie 2018, de la ora 20:00, va avea loc spectacolul de teatru "LUNGS", susținut de Teatrul Act București un spectacol cu o viziune contemporană, care a stârnit ropote de aplauze la toate reprezentațiile din țară.

Închiderea festivalului (28 martie 2018, ora 19:00) va fi marcată de un spectacol de gală ”IHamlet”, susținut de Teatrul Punctart București. Este un spectacol multimedia, după un text al cunoscutului dramaturg brașovean Elise Wilk, care reflectă universul subiectiv al unui H de 16 ani, un adolescent de azi, uimit și dezamăgit în același timp de lumea din jur. Cu o prietenă drăguță, niște părinți care îl enervează, o școală plictisitoare și mult timp liber, H închide ochii, iar lumea lui se transformă într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le poate modela cum vrea el.
Bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare, iHamlet este un spectacol de teatru hi-tech, ilustrat ca un eseu audiovizual care vorbește despre inadaptare și refuzul de a se conforma realității, dar și despre conflictul dintre generații. Limbajul scenic creat îmbină expresivitatea actorilor, textul, sunetul, proiecțiile video, noile tehnologii și realitatea virtuală pentru a construi o experiență senzorială intensă: un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generații, un Hamlet de azi.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


SPECTACOL DE TEATRU PENTRU COPII
”AVENTURI ÎN PĂDUREA IEPURAȘULUI DE PAȘTE”
Sâmbătă, 31 martie 2018, ora 18:00

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Vino alaturi de noi la spectacolul Aventuri în pădurea iepurașului de Paște să aflăm împreună aventurile animăluțelor haioase. Haideți să dăm o mână de ajutor animăluțelor, să reușească să treacă de lupul cel buclucaș, pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată, să le ducă dulciuri și ouă colorate copiilor.

Durata spectacol: 1 ora
Vârsta recomandata: 3+

Preț bilet: 35 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.


TÂRGUL DE FLORII
31 MARTIE -1 APRILIE 2018

Să vină PRIMĂVARA !
Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, dar este şi prilej de a-i sărbători pe cei care poartă nume de flori.
Noi vă pregătim pentru aceste sărbători decorațiuni și daruri alese pentru cei dragi, toate lucrate de mână.

 

 

 

 


 SPECTACOL DE TEATRU „EU nu contez!”

Joi, 1 martie 2018, ora 19:00

După ce în 2017 a primit mii de aplauze, a stârnit zâmbete şi lacrimi, atât în țară cât și în capitala culturală a lumii, Paris, spectacolul de teatru „EU nu contez!” ajunge la Brașov.

Spectacolul, care are la bază o piesă scrisă de Florin Coman, își propune trei obiective îndrăznețe:

- promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români,
- revenirea la teatrul autentic
- îmbinarea elementelor dramatice specifice teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.

În fruntea distribuției se aflăMarian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor. Parteneri îi sunt Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu, Relu Poalelungi -  actori consacrați, cu roluri importante pe scene ca TNB, Teatrul Odeon sau Teatrul Masca, dar şi tinerii si nu mai putin talentații: Georgiana Vrațiu, Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria.
Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – si voce), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 40 lei

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/


SPECTACOL DE TEATRU ”ÎN CURSUL ZILEI DE AZI-NOAPTE”
Miercuri, 7 martie 2018, ora 19:00

O piesă cu mult umor, într-o viziune originală, în regia Vioricăi Geantă Chelbea.
"ÎN CURSUL ZILEI DE AZI-NOAPTE" este un spectacol după un text al dramaturgului Cornel Udrea -„Cerere în căsătorie fără Cehov“. Sondează profunzimile umane, nevoia de celălalt și atrage atât prin ineditul situației de a se juca cu publicul pe scenă, cât și prin candoarea și umorul personajelor.

Preț bilet: 10 lei (Preț redus: 5 lei)
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

 

 


 


SPECTACOL DE TEATRU „O NOAPTE FURTUNOASĂ”

Joi, 08 Martie 2018, ora 19:00

Distribuția:
Jupân Dumitrache – Iulian Ilinca
Nae Ipingescu – Tudor Pîrvu
Chiriac – Ciprian Cojenel
Spiridon – Stelian Milu
Rică Venturiano – Vladimir Drăghia / Radu Micu
Veta – Silvana Ionescu
Ziţa – Diana Dumitrescu / Cătălina Grama (Jojo)


Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 70/80 lei (în funcție de categorie)


 


Compania „St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov’’
SPECTACOL DE BALET "LACUL LEBEDELOR"

Vineri, 09 Martie 2018, ora 20:00

Muzica de P.I.Ceaikovski
Libretul: Vladimir Berghicev şi Vasilie Gheltzer
Coregrafia: Marius Petipa şi Lev Ivanov
Scenografia: Evgenii Gurenco

ODETTE/ ODILE : OLGA GOLITSA
SIEGFRIED : DENIS NEDAK

Premiera mondială: 20 februarie 1877, la Teatrul Bolshoy din Moscova.

Compania „St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov’’ este creata de Andrei Batalov – prim-solist la Teatrul Mariinski. Absolvent al Academieide Balet Vaganova din Rusia, Andrei Batalov este pe scena de mai mult de 20 de ani. In 1992 a devenit solist al Teatrului Academic de Stat ‘’Mussorgsky ‘’ din Sankt-Petersburg iar doi ani mai târziu, devine prim solist al Teatrului Mariinski.

Batalov colaboreaza cu cei mai buni dansatori ai Teatrului Mariinsky – Altynay Asylmuratova, Diana Vishneva, Ulyana Lopatkina, Elvira Tarasova precum și cu legenda 1960-1970 Nadejda Pavlova (BolshoiTheatre). Încalitate de director artistic al companiei, Andrei Batalov intenționează să urmeze marile tradiții ale baletului rus lasate de marii maestri ai trecutului – Marius Petipa, Lev Ivanov, Alexander Gorsky, Mihail Fokin.

Astăzi Batalov nu numai că dansează el însuși, dar, de asemenea, învață pe alții – din 2010 el este un coregraf al Teatrului Mihailovski. Printre absolvenții săi, de exemplu, renumitul Leonid Sarafanov. Și, în 2014, a deschis la Sankt-Petersburg, Teatrul de balet clasic, la care a devenit director artistic.

director artistic – Andrei Batalov

Honoured Artist of Russia (2010)
Prize-winner at the International Ballet Competition in Nagoya (Japan, 1996, 1st prize)
Prize-winner at the International Rudolf Nureyev Ballet Competition (Budapest, 1996, 2nd prize)
Prize-winner at the Arabesque-96 Open Ballet Competition in Perm (1996, 1st prize and Mikhail Baryshnikov Prize)
Prize-winner at the International Ballet Competition (Paris, 1997, 1st prize)
Prize-winner at the International Ballet Competition in Moscow (1997, Grand Prix)

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 150 lei


SPECTACOL DE TEATRU ”VOYEUR”

Duminică, 18 martie 2018, ora 19:00

Cu: Alexandra Ioniţă și Tudor Istodor
Regia: Claudiu Istodor
 

 

VOYEUR este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoţională. Protagoniştii -
interpretați de Tudor Aaron Istodor şi Alexandra Ioniţă - spun povestea unui psihopat care hărţuieşte
femei şi care, departe de a le agresa fizic, reuşeşte să le ţină sub o continuă teroare, într-un joc al
minţii care forţează graniţele moralităţii.
"Dacă piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastră vastă de a ne
manipula unii pe ceilalţi. Despre darul nostru minunat de a minţi. Este despre puterea oribilă a
carismei noastre. Este despre capacitatea noastră de a crede în orice adevăr, în forma în care ni se
potriveşte. Este despre puterea noastră imediată de a ierta; nevoia noastră de a merge mai departe.
Este despre compromis, despre dorinţa noastră de a ajunge în pat cu călăul. Este despre
nelegiuirea noastră morală; pierderea instinctelor şi credinţelor noastre. Este despre capacitatea
noastră de a asimila oroarea, faptul că o crimă este o crima doar dacă ni se întâmplă nouă; nimic
altceva nu ne mânie. Este despre crimele noastre oribile; nu despre faptul că se întâmplă sau că
ştim de ele şi întoarcem pagina." (Gardner McKay)

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Și la Casa de bilete a Centrului Cultural Reduta


SPECTACOL DE TEATRU "PESCĂRUȘUL"

adaptare după A.P. Cehov, cu Trupa de teatru Redoute.
MARȚI, 20 martie 2018, ora 19.00

Spectacolul este o adaptare a comediei ”Pescărușul” a lui A.P.Cehov.
Captează atenția prin viziunea distinctă, modernă asupra textului, propusa de regizorul si actorul Teatrului National Bucuresti, Vitalie Bichir, dar și prin unitatea acesteia, confirmată de jocul actoricesc, de efectele cromatice și de succesiunea logică a momentelor în scenă.
 
Întreaga piesă e o mărturie a absurdităţii condiţiei umane. In „Pescăruşul”, un grup de personaje aflat într-o casă la ţară, pe malul unui lac, se zbat să scape de destinul lor mohorât.
Actriţa Arkadina e obsedată de bătrâneţe, fratele ei Sorin, ar vrea să trăiască mai intens, scriitorul Trigorin ar dori să cunoască alte pasiuni decât scrisul, tânărul Treplev, fiul Arkadinei are ambiţia de a descoperi şi de a impune o nouă formulă artistică, iar micuţa Nina, proaspătă şi impulsivă, visează să ajungă o mare actriţă şi să savureze „adevărata glorie, gloria răsunătoare.”
Dorinţa de reuşită este atât de vie în ea încât dispreţuieşte dragostea sinceră a lui Treplev şi se apropie de celebrul Trigorin, sperând un ajutor în cariera teatrală. Disperat, tânărul scriitor încearcă să se sinucidă, dar nu reuşeşete. O va vedea pe Nina plecând cu Trigorin, pe care îl detestă pentru norocul lui.

Toate personajele care se mişcă în atmosfera piesei au un fel de premoniţie a înfrângerii lor în dragoste sau în artă. Îşi visează pasiunea, vorbesc despre ea, dar nu o trăiesc.

Preț bilet: 10 lei (bilet redus: 5 lei)
Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.


SPECTACOL  ”LEUL RA”

Miercuri, 21 martie 2018, ora 18:00

Actorii Teatrului Andrei Mureșanu, alături de cântăreții Dalma Kovacs și Ciprian Teodorescu au reușit să facă din „Leul Ra“ un musical de excepție. E circul în oraș“, ne anunță actorii-cântăreți din Leul Ra, într-un refren atât de memorabil, încât l-am auzit fredonat de către spectatori, în pauză. Privit superficial, cu ochiul mulțimii aflate în goană după distracții efemere, circul Mondoludi înseamnă saltimbanci, animale dresate, numere de apariție și dispariție, iluzionism și, vedeta companiei, fiorosul Leu Ra, care, îmbrăcat într-o platoșă de oțel, sare în fața gloanțelor.

Este un univers în care, după cum spune unul dintre cântece, sunt „toți pentru unul“, dar acel unul pare a fi doar directorul circului, dresorul Mister K. Ar putea fi o lume tristă, dacă regizorul si textierul Cezar Ghioca și compozitorul Marius Popa nu ar fi știut să alterneze, cu tact, momentele serioase cu cele care stârnesc hohote de râs în public. Pentru marea vedetă a circului, Leul Ra, nisipul arenei aduce atât fiorul morții, cât și cele mai multe aplauze pe care le-a primit vreun personaj al circului Mondoludi. La un moment dat, însă, Ra se satură de aplauze și gloanțe și refuză să mai intre în arenă, spre furia lui Mister K. Încurajat de iubirea fetei dresorului – Cabiria (Paula Rotar) -, leul încearcă să părăsească lumea circului și „moartea pe care n-o mai moare“, însă, până la privirea amenințătoare și pușca dresorului, are de înfruntat proprii colegi de trupă. Între timp, Cabiria, – al cărei suflet se zbate între amintirea mamei sale (Dalma Kovacs) și propriile vise neîmplinite -, urzește un plan de evadare. Calmată, vremelnic, de parantezele umoristice, tensiunea se acumulează pe parcursul piesei, ducând la un final neașteptat.

Distribuția spectacolului îi cuprinde pe Ciprian Teodorescu (Leul Ra), Sebastian Marina (Mister K), Paula Rotar (Cabiria), Mirela Bucur (Iagoneril), Dalma Kovács (mama Cabiriei), Elena Popa (Momo), Sergiu Aliuș (Macarilio), Claudia Ardelean (Tiramiso), Mona Codreanu (Didina), Costi Apostol (Fofi), Liviu Popa (Kika). Pe lângă talentul actorilor și al cântăreților deveniți actori (Dalma, Ciprian Teodorescu), muzica lui Marius Popa, precum și regia și textul lui Cezar Ghioca, o contribuție la magia spectacolului și-au adus-o și luminile lui Bako Zsigmond, sugerând perfect atmosfera de circ, aranjamentul orchestral al lui Gabi Pîndici, antrenamentul vocal asigurat de Luiza Zan, costumele Elenei du Soleil, decorul Ralucăi Alexandrescu, machiajul lui Beteg Zsuzsa, precum și coregrafia lui Bordás Attila.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 25 lei.

*spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani


EVENIMENTE

 

 

Centrul Cultural Reduta și Colegiul Național de Științe “Grigore Antipa”organizează cea de a 7-a edițe a Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni Amprente, in perioada 28-31 martie.
Teatrul Excelsior vine la Brașov cu spectacolul “Interzis sub 18 ani”, Centrul Independent Coregrafic LINOTIP cu spectacolul “2 femei contemporane” și “9 piese remixate” cu Alex Ștefănescu Unteatru.
Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor avea loc workshop-uri, spectacole de teatru tânăr. Trainerii si membrii juriului ai acestei ediții sunt: Flavia Giurgiu , Iulia Samson, Andreea Șovan, Vlad Pavel și Vladimir Purdel.


Luni, 8 aprilie 2019 la 19:00 - 20:15

 
Premiera : Iubito , îți rămân dator - Brașov
Cea mai amuzanta comedie despre supravietuirea in cuplu!
"Iubito, iti raman dator" este un autentic manual de auto-ajutor ca sa poti face fata provocarilor convietuirii in cuplu 💣👀😳🤪🥰
Info si bilete: www.TeatrulAvangardia.ro/Iubito-Brasov
****
Cu Andrei Duban si Gratiela Duban, in regia lui Ricard Reguant.

Vineri, 5 aprilie 2019 la 18:00 - 22:00

Rock'n Reduta, editia a III-a

Revenim, ca de fiecare data, cu mult drag in sala de spectacole a Centrul Cultural Reduta cu gasca noastra de trupe și cu ceva mai multe noutăți decât obișnuim de obicei.

Vă așteptăm cu drag !

INTRAREA ESTE LIBERĂ


Joi, 4 aprilie 2019 la 19:00 - 21:00
 
Turneul National ”Râzi cu Rusu și Andrei & RUX”
🏙] Centrul Cultural Reduta
[🎟] Biletele se gasesc in reteaua iaBilet
[🎟] Bilete online: http://bit.ly/2MZz9Cw

 

Luni, 18 martie 2019 la 19:00 - 21:00

Mihai Mărgineanu Turneu Național " Fum de Tavernă " 

Mihai Mărgineanu vine în orașul tău cu un concert extraordinar susținut împreună cu trupa lui de muzicieni. Vine în orașul tău să îți aducă muzica din "Las Fierbinți" și muzica de tavernă 100% românească, atât de dragă tuturor. Vine în orașul tâu cu 2 albume, nou - nouțe.
Biletele sunt disponibile online și la casieria Centrului Cultural Reduta 


 
Filarmonica de Comedie
Public

Marți , 19 martie 2019 , ora : 19.00

Un spectacol de Radu Gabriel
Cu: Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță


" CIOCU MIC " cu DORU OCTAVIAN DUMITRU

 

Miercuri , 20 martie 2019 , ora : 19.00 

Pret bilet:60 ron.
🎟Biletele se pot achizitiona de la Casieria Sala Patria sau online aici👇https://spectacolebrasov.ro/ciocu-mic/

📲Rezervari:0745830738


Vineri, 22 martie 2019 la 19:00 - 21:00

"Cum se face partea a II-a" este un spectacol care incearca sa implineasca ce spunea Shakespeare, ca inseamna teatrul, acum 400 de ani. Sa fie "o oglinda a firii". Sa aduca pe scena putina viata adevarata.

Biletele pot fi achiziționate de la :  https://www.iabilet.ro


Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XII -a, 23 - 24 martie 2019 .

Centrul Cultural " Reduta " cu sprijinul financiar al Consiliuilui Județean Brașov organizează în perioada 23 - 24 martie 2019 , Festivalul Concurs " Flori în Țara Bârsei " , deschis tinerilor interpreți de muzică populară din întreaga țară , cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani , având ca scop descoperirea și lansarea de noi și valoroase talente interpretative .


- 26 martie, ora 19.00 - Braşov,
Centrul Cultural "Reduta".

Drag de România Mea !

Biletele se găsesc  la casieria Centrului Cultural Reduta .
Informaţii obţineţi la telefonul:
0746.774.204.

Rezervări la numărul de telefon : 0368008100 .


EVENIMENTE

PENTRU COPII


Duminică :17 martie 2019, la 18:00 - 20:00

Magia Copilăriei - Brașov 

Pentru prima dată vine în Brașov, Lorenzo-Cristian cel mai titrat
magician din Romania.
www.lorenzo-cristian.ro

Dacă orașul Brașov are peste 370 de copii (capacitatea maximă a
sălii de spectacol), atunci asigură-te că tu ești printre cei care vor
prinde bilet la CEL MAI MARE SPECTACOL DE MAGIE PENTRU
COPII, DIN ROMÂNIA.


EXPOZIȚII

EXPOZIȚIA Mandale 3D
Perioada 4-21 februarie

Vernisajul expoziției: luni, 4 februarie 2019, ora 18:00.


 

ENTITLED - EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

4 apr. între orele 12:00 - 22:00


 
 
 
 
Rina Visual Artist împreună cu Centrul Cultural Reduta, vă invită în perioda 04 martie - 04 aprilie 2018, să vizitați expoziția ENTITLED, prezentată în foaierul Centrului Cultural Reduta, etajul 1.
Expoziția ENTITLED are ca temă, redifinirea poziției feminine în societate, pe o treapta de egalitate

 


TRADIȚII

 

Serviciul Cultură Tradiţională din cadrul Centrului Cultural „Reduta”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov organizează în perioada 23-24 martie 2019, cea de-a XII-a ediţie a Festivalului concurs de muzică populară pentru tineri interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”.

Festivalul se va desfăşura pe parcursul a 2 zile: sâmbătă, 23 martie, ora 18:00 – Spectacolul Concurs (intrarea gratuită) şi duminică, 24 martie, ora 13:00 – Gala Laureaţilor (preţ bilet 10 lei).

49 de interpreţi din întreaga ţară vor concura pentru
TROFEUL FESTIVALULUI FLORI ÎN ŢARA BÂRSEI

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XII-a, 23-24 martie 2019

Regulamentul festivalului

FIȘĂ DE CONCURS - descarcă aici

 


Contact rapid

Strada Apollonia Hirscher 8
Cod Postal: 500025, Brasov
Mail: centrulcultural_reduta@yahoo.com

Tel: 0268 419 706
Fax: 0268 475 239

Program Casa de bilete:
Luni-Vineri 11:00-13:00 și 15:00-18:00

Newsletter