SPECTACOL "VIAȚA MEA FU ZIUĂ"- MIHAI EMINESCU
Eveniment cu ocazia ZILEI CULTURII NAȚIONALE
Luni, 16 ianuarie 2017, ora 13:00

 

Dacă Eminescu vă mai face încă să vibrați când se întâmplă să-i auziți sau să-i vedeți versurile, atunci trebuie să vedeți spectacolul“Viata mea fu ziuă”.

Este viu, plin de energie, tineresc atât prin vârsta actorilor, multi dintre ei liceeni, cât și prin ritmul montării și mișcarea scenică permanentă și mereu surprinzătoare. Practic, îl scoate pe Eminescu din manual, acolo unde l-am descoperit prima oară cu toții și l-am comentat cu cuvinte care de multe ori nu erau ale noastre, și-l aduce în viata, îl transforma într-o odisee pentru uz domestic, pentru care nu exista instrucțiuni sau imperative. Mihai și Veronica coboară de pe socluri și devin un cuplu care trăiește și evoluează prin toată gama emoțională, cu care se poate empatiza si în care spectatorii se pot regăsi, în mijlocul unei lumi vrăjite care se contractă sau se dilată în același timp cu universul lor.

Dacă aveți impresia că este un recital de poezie, vă înșelați. Nici pe departe! Nu este recital de poezie, după cum nu este piesă de teatru în accepțiunea generală. Este Eminescu, se joacă pe scenă. Cu toate acestea, face parte dintr-un alt registru. Este emoția eminesciană adaptată la prezent, la spiritul nostru. Sunt pasaje, incredibil îmbinate, pentru a-ți crea o trăire unică.

Biletele sepot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 15 lei (bilet redus- grupuri, elevi: 7 lei)


Spectacol de teatru "ÎN CURSUL ZILEI DE AZI-NOAPTE"
Joi, 19 ianuarie 2017, ora 19:00

Piesa ”În cursul zilei de azi-noapte”, în regia Vioricăi Geantă Chelbea, este o surpriză totală- atrage nu doar prin perspectiva regizorală originală, cât mai ales prin ineditul situației de a se juca cu publicul pe scenă.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 10 lei(Preț redus: 5 lei)

 


 

 

 


GRINGOTRONIC- un concert acustic cu  AG WEINBERGER
Sâmbătă 28 ianuarie, ora 19:00

Selectat pentru nominalizare la Premiile Grammy în 2006 iar în 2016 distins cu „Premiul pentru cel mai bun artist de Blues” al anului 2015, precum şi cu „Premiul pentru cel mai bun album de Blues”-”Mighty Business”, editat de casa de discuri a artistului, Big Foot Records.
Un GRINGO care pulsează viu,
în acordurile străzii deceniului doi, o experienţă stilistică inedită şi novatoare  se naşte chiar sub ochii noştri.

GRINGOTRONIC este o îngemănare de stiluri, armonii şi influenţe, pornind de la cele mai frumoase piese clasice până la elemente de muzică electronică, loopuri de chitară, voce, muzicuţă şi lapsteel quitar, toate filtrate în stilul propriu al lui AG Weinberger.
Jazz, blues, soul, funk şi rock…un suflu nou, un experiment sintetic al clasicului cu  noile tehnologii
într-un excepţional recital de virtuozitate şi creativitate.
Gringotronic – un concert caritabil, organizat de Rotary Club Braşov
împreuna cu Fundaţia BlueSylvania, în vederea susţinerii proiectului “Impreună Dăruim”

Rezervările se pot face la: Casa de bilete a Centrului Cultural Reduta

În cazul în care doriţi să consultaţi, sa ascultaţi şi să fiţi la curent cu ultimele date despre concerte, work-shopuri, participari la festivaluri puteţi accesa

agweinberger/youtube, www.agweinberger.com, facebook/agweinberger
Raluca Moisan – 0722 423 289


SPECTACOL DE TEATRU "MICUL PRINȚ"- Teatrul de Nord Satu Mare
Duminică, 29 ianuarie 2017 orele 11:00 și 17:00

După succesul înregistrat la Cluj Napoca, unde s-au jucat două reprezentații cu casa închisă, aducând zâmbete unui public de peste 1.700 de spectatori, "Micul Print" pornește în călătorie prin ţară, iar prima oprire este la Brașov.

O cărticică scrisă în 1943 de Antoine de Saint-Exupery, pasionat aviator, autor de cărţi de aventuri şi amintiri, reporter de război, avea să devină cea mai celebră operă literară de limbă franceză din secolul XX şi să creeze un simbol cu valoare de cult. "Micul Prinţ" a intrat definitiv în cultura universală şi povestea atât de simplu şi de sensibil scrisă îi inspiră pe adulţi şi pe copii deopotrivă.

Preţ bilet 35 lei si 45 lei în funcție de poziţionarea locurilor în sală.
Recomandat copiilor cu vârsta între 7 si 87 de ani :) .
Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

 

Bilete disponibile online prin site-ul www.biletmaster.ro, la casieria Centrului Cultural Reduta, Sala Patria si Libraria Stefan Octavian Iosif.


 SPECTACOL DE TEATRU ”GAIȚELE” 
Marţi 31 Ianuarie 2017, ora 19:00

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30,  un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriasă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Metropolis într-o admirabilă distribuție.

O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.
Un spectacol pe care nu puteți și nu aveti voie să-l ratați, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin zâmbete pe buze. 

Biletele se pot achiziționa de la Sala Patri și de la Centrul Cultural Reduta.
Pret bilet: 80 RON


EVENIMENTE

 

 

Centrul Cultural Reduta și Colegiul Național de Științe “Grigore Antipa”organizează cea de a 7-a edițe a Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni Amprente, in perioada 28-31 martie.
Teatrul Excelsior vine la Brașov cu spectacolul “Interzis sub 18 ani”, Centrul Independent Coregrafic LINOTIP cu spectacolul “2 femei contemporane” și “9 piese remixate” cu Alex Ștefănescu Unteatru.
Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor avea loc workshop-uri, spectacole de teatru tânăr. Trainerii si membrii juriului ai acestei ediții sunt: Flavia Giurgiu , Iulia Samson, Andreea Șovan, Vlad Pavel și Vladimir Purdel.


Luni, 8 aprilie 2019 la 19:00 - 20:15

 
Premiera : Iubito , îți rămân dator - Brașov
Cea mai amuzanta comedie despre supravietuirea in cuplu!
"Iubito, iti raman dator" este un autentic manual de auto-ajutor ca sa poti face fata provocarilor convietuirii in cuplu 💣👀😳🤪🥰
Info si bilete: www.TeatrulAvangardia.ro/Iubito-Brasov
****
Cu Andrei Duban si Gratiela Duban, in regia lui Ricard Reguant.

Vineri, 5 aprilie 2019 la 18:00 - 22:00

Rock'n Reduta, editia a III-a

Revenim, ca de fiecare data, cu mult drag in sala de spectacole a Centrul Cultural Reduta cu gasca noastra de trupe și cu ceva mai multe noutăți decât obișnuim de obicei.

Vă așteptăm cu drag !

INTRAREA ESTE LIBERĂ


Joi, 4 aprilie 2019 la 19:00 - 21:00
 
Turneul National ”Râzi cu Rusu și Andrei & RUX”
🏙] Centrul Cultural Reduta
[🎟] Biletele se gasesc in reteaua iaBilet
[🎟] Bilete online: http://bit.ly/2MZz9Cw

 

Luni, 18 martie 2019 la 19:00 - 21:00

Mihai Mărgineanu Turneu Național " Fum de Tavernă " 

Mihai Mărgineanu vine în orașul tău cu un concert extraordinar susținut împreună cu trupa lui de muzicieni. Vine în orașul tău să îți aducă muzica din "Las Fierbinți" și muzica de tavernă 100% românească, atât de dragă tuturor. Vine în orașul tâu cu 2 albume, nou - nouțe.
Biletele sunt disponibile online și la casieria Centrului Cultural Reduta 


 
Filarmonica de Comedie
Public

Marți , 19 martie 2019 , ora : 19.00

Un spectacol de Radu Gabriel
Cu: Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță


" CIOCU MIC " cu DORU OCTAVIAN DUMITRU

 

Miercuri , 20 martie 2019 , ora : 19.00 

Pret bilet:60 ron.
🎟Biletele se pot achizitiona de la Casieria Sala Patria sau online aici👇https://spectacolebrasov.ro/ciocu-mic/

📲Rezervari:0745830738


Vineri, 22 martie 2019 la 19:00 - 21:00

"Cum se face partea a II-a" este un spectacol care incearca sa implineasca ce spunea Shakespeare, ca inseamna teatrul, acum 400 de ani. Sa fie "o oglinda a firii". Sa aduca pe scena putina viata adevarata.

Biletele pot fi achiziționate de la :  https://www.iabilet.ro


Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XII -a, 23 - 24 martie 2019 .

Centrul Cultural " Reduta " cu sprijinul financiar al Consiliuilui Județean Brașov organizează în perioada 23 - 24 martie 2019 , Festivalul Concurs " Flori în Țara Bârsei " , deschis tinerilor interpreți de muzică populară din întreaga țară , cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani , având ca scop descoperirea și lansarea de noi și valoroase talente interpretative .


- 26 martie, ora 19.00 - Braşov,
Centrul Cultural "Reduta".

Drag de România Mea !

Biletele se găsesc  la casieria Centrului Cultural Reduta .
Informaţii obţineţi la telefonul:
0746.774.204.

Rezervări la numărul de telefon : 0368008100 .


EVENIMENTE

PENTRU COPII


Duminică :17 martie 2019, la 18:00 - 20:00

Magia Copilăriei - Brașov 

Pentru prima dată vine în Brașov, Lorenzo-Cristian cel mai titrat
magician din Romania.
www.lorenzo-cristian.ro

Dacă orașul Brașov are peste 370 de copii (capacitatea maximă a
sălii de spectacol), atunci asigură-te că tu ești printre cei care vor
prinde bilet la CEL MAI MARE SPECTACOL DE MAGIE PENTRU
COPII, DIN ROMÂNIA.


EXPOZIȚII

EXPOZIȚIA Mandale 3D
Perioada 4-21 februarie

Vernisajul expoziției: luni, 4 februarie 2019, ora 18:00.


 

ENTITLED - EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

4 apr. între orele 12:00 - 22:00


 
 
 
 
Rina Visual Artist împreună cu Centrul Cultural Reduta, vă invită în perioda 04 martie - 04 aprilie 2018, să vizitați expoziția ENTITLED, prezentată în foaierul Centrului Cultural Reduta, etajul 1.
Expoziția ENTITLED are ca temă, redifinirea poziției feminine în societate, pe o treapta de egalitate

 


TRADIȚII

 

Serviciul Cultură Tradiţională din cadrul Centrului Cultural „Reduta”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov organizează în perioada 23-24 martie 2019, cea de-a XII-a ediţie a Festivalului concurs de muzică populară pentru tineri interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”.

Festivalul se va desfăşura pe parcursul a 2 zile: sâmbătă, 23 martie, ora 18:00 – Spectacolul Concurs (intrarea gratuită) şi duminică, 24 martie, ora 13:00 – Gala Laureaţilor (preţ bilet 10 lei).

49 de interpreţi din întreaga ţară vor concura pentru
TROFEUL FESTIVALULUI FLORI ÎN ŢARA BÂRSEI

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XII-a, 23-24 martie 2019

Regulamentul festivalului

FIȘĂ DE CONCURS - descarcă aici

 


Contact rapid

Strada Apollonia Hirscher 8
Cod Postal: 500025, Brasov
Mail: centrulcultural_reduta@yahoo.com

Tel: 0268 419 706
Fax: 0268 475 239

Program Casa de bilete:
Luni-Vineri 11:00-13:00 și 15:00-18:00

Newsletter