Curs balet

CURS BALET ANUL 2019-2020:                              

 

  • Copii peste 6 ani
  • Durata cursului: 9 luni
  • Profesor coregraf: Anca IUGA
  • Preț curs: 700 lei, plătibil în 2 tranșe

 


  • Înscrieri și reînscrieri: 02.09.2019-20.09.2019
  • Preselecție: 24.09.2019, ora 17.00 (doar pentru anul I, începători, în limita a 20 locuri disponibile)
  • Afișare listă finală copii admiși: 26.09.2019

Listă copii admiși Balet Începători – Descarca document

Program Cursuri Balet 2019-2020- Descarca document

Cursurile de balet încep marți, 01.10.2019. 

 

În cadrul cursului de balet, copiii învață să iubească muzica clasică, ritmul, mișcarea, învață disciplina spectacolului, învață să respecte munca depusă în vederea pregătirii unui spectacol și să se respecte reciproc, să împartă scena.

Ușa clasei de balet rămâne larg deschisă pentru toți cei care vor să-i treacă pragul zâmbind sfios și cu bucurie în ochi.

Purtându-le pașii înspre devenire, clasa de balet a maestrei coregraf Anca Iuga le oferă copiilor șansa de a îmbina bucuria jocului cu disciplina.

 

Anca Iuga balerină , artist și maestru coregraf.

Anca Iuga s-a născut la Brașov în 1979. Urmează cursurile de balet ale Centrului Cultural Reduta și răspunzând chemării și talentului, la vârsta de nouă ani, pleacă la Cluj-Napoca, spre a-și împlini visul. Termină Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca în 1998 și in acelasi an devine balerină a Teatrului Csokonai din Debrecen, Ungaria.

Timp de 12 ani dansează în numeroase coregrafii clasice și contemporane ca balerină solistă dar și în ansamblul artistic al Teatrului Csokonai , cu care a făcut numeroase turnee în toată Europa, iar în anul 2007 a fost distinsă cu un premiu de excelență pentru toată activitatea artistică deosebită desfașurată la teatru.

În anul 2010 a terminat Facultatea de Artă Scenică – Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, la secția pedagogie coregrafică. Din 2012 s-a restabilit din nou la Brașov, unde își continuă activitatea ca pedagog, maestru de balet la Centrul Cultural Reduta.

În luna iunie 2017 a avut onoarea să primească din partea Asociației Catharsis Brașov premiul pentru cel mai bun Maestru Coregraf.

 

 

*Mentiuni: in caz de retragere NU se restituie taxa de participare

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.