Program

Hora Sânzienelor de Dragobete în 23 februarie, de la orele 18.30

Spectacolul ,,Hora Sânzienelor'' va fi organizat la Centrul Cultural Reduta, în 23 februarie, de la orele 18.30, pentru a sărbători Dragobetele, simbolul iubirii la români. Preț bilet: 25 lei.

Spectacol folcloric ,,Hai să dăm mână cu mână” în 24 ianuarie, orele 18.00

Serviciul Cultură Tradiţională din cadrul Centrului Cultural „Reduta” vă invită vineri, 24 ianuarie 2020, începând cu orele 18:00, la Spectacolul folcloric ,,Hai să dăm mână cu mână'' de Ziua Unirii Principatelor Române. Intrarea este liberă !

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, Ediţia a XIII-a, 4-5 Aprilie 2020.

În vederea participării la concursul de muzică populară, fiecare solist participant va completa o fişă de înscriere, însoţită de partituri şi o va expedia pe adresa de e-mail cjcpctbv@yahoo.com sau prin fax: +40.268.475.239, până la data de 13 martie 2020.

Îmblânzirea scorpiei – Spectacol de teatru în 27 ianuarie, orele 19.00

Vă invităm la o sărbătoare shakespeariană cu mijloacele de expresie ale prezentului.

Pașii lui Eminescu la Reduta de Ziua Culturii Naționale în 15 ianuarie

Centrul Cultural Reduta își deschide porțile în data de 15 ianuarie 2020, organizând primul eveniment din luna ianuarie, ,,Pașii lui Eminescu la Reduta’’, pentru a sărbători Ziua Culturii Naționale, ziua nașterii poetului național, alături de actorii Dan Cogălniceanu, Marian Râlea și invitații acestora.

Expoziția Națională de Fotografie Etnografică „Oameni și datini”, Ediția a V-a, 10 decembrie

Serviciul Cultură Tradițională din cadrul Centrului Cultural „Reduta”, vă invită marți, 10 decembrie 2019, începând cu ora 13:00, la vernisajul Expoziției Naționale de Fotografie Etnografică „Oameni și datini”, care va avea loc în foaierul Centrului Cultural „Reduta”.

Lansarea cărții: 7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol. I

Vă invităm în 17 decembrie, de la orele 18.00, la Centrul Cultural Reduta pentru a participa la un eveniment special: lansarea cărții ,,7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol I ''.

Îmblânzirea scorpiei în 2 decembrie, orele 19.00

O sărbătoare shakespeariană, pentru toți, cu mijloacele de expresie ale prezentului în 2 decembrie, de la orele 19.00.

Conferința ,,30 de ani de libertate” în 17 decembrie

În cadrul Conferinței ,,30 de ani de libertate'' din 17 decembrie, de la orele 18.00 va fi lansată cartea ,,7 ani în Occident''. Invitați Mihail Neamțu și Adrian Papahagi.

Hora Sânzienelor de Ziua Națională a României – 1 Decembrie

,,Hora Sânzienelor” este un spectacol de dans și muzică în care sunt prezentate artistic tradițiile și simbolurile poporului român, într-un mod captivant.
Intrarea este liberă !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.