Program

CINE-CONCERT KARPOV NOT KARPAROV din 4 iulie, de la Bastionul Țesătorilor va fi reprogramat

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Cine - Concert Karpov Not Kasparov pregătit pentru data de 4 iulie 2020, de la ora 20.00, la Bastionul Tesatorilor va fi reprogramat pentru a doua jumatate a lunii iulie. Biletele achiziționate rămân valabile.

Centrul Cultural Reduta este partener în cadrul Proiectului ,,Bastionul Artiștilor’’

Centrul Cultural Reduta este partener în cadrul Proiectului ,,Bastionul artiștilor'' și va prezenta în luna iunie, la Bastionul Țesătorilor două reprezentații ale piesei de teatru: Îmblânzirea scorpiei, de la ora 20.00.

Povestea IEI – Ziua Universală a Iei în 24 iunie

Vă invităm aşadar, să urmăriţi „Povestea IEI” în 24 iunie 2020, începând cu ora 12:00, pe pagina de facebook şi pe canalele de youtube: Centrul-Cultural Reduta și Serviciul Cultură Tradiţională.

Îmblânzirea scorpiei se joacă la Bastionul Țesătorilor în 27 iunie, ora 20.00

Brașovenii sunt așteptați la Bastionul Țesătorilor, sâmbătă 27 iunie, de la ora 20.00, la cea mai apreciată producție – spectacolul de teatru „Îmblânzirea Scorpiei – My Kate”, propusă de Centrul Cultural Reduta.

Shakespeare se joacă la Bastionul Țesătorilor în 20 iunie, ora 20.00

Brașovenii sunt așteptați la Bastionul Țesătorilor, sâmbătă 20 iunie, de la ora 20.00,  la cea mai apreciată producție - spectacolul de teatru „Îmblânzirea Scorpiei - My Kate”, propusă de Centrul Cultural Reduta.

„Silent Places” – vizionare on-line, 18 iunie, începând cu ora 7.00

Invitație la film: în 18 iunie, începând cu ora 7.00, pe canalul de youtube al Centrului Cultural Reduta veți viziona filmul ,,Silent Places’’ realizat de Simona Deaconescu în colaborare cu directorul de imagine Oleg Mutu,  coloana sonoră aparținându-i compozitorului Cari Baczo Tibor.

Mercy Street / Strada Speranței – proiecție on-line, 1 iunie. ora 11.00

Vă invităm într-o lume magică a animației printr-o proiecție on-line, exclusiv pe canalul de Youtube al Centrului Cultural Reduta Brașov: Mercy Street / Strada Speranței !

Plan de Măsuri la Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural ”Reduta” Brașov tratează cu maximă responsabilitate situația răspândirii virusului COVID – 19 în România.

Spectacolul ,,Îmblânzirea scorpiei” a fost desemnat câștigător: ,,Spectacolul de teatru al anului 2019”

Marți 25 februarie 2020, Consorțiul Cultural Corona a decernat Premiile Anului 2019 în Cultură la Brașov în cadrul unei gale organizate la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.  Spectacolul ,,Îmblânzirea scorpiei'' a fost desemnat câștigător la categoria: ,,Spectacolul de teatru al anului 2019''. 

Concertul acustic FĂRĂ ZAHĂR în 12 martie, ora 19.00

FĂRĂ ZAHĂR, trupa de muzică și umor prezintă la Centrul Cultural Reduta un concept muzical dulce – amărui care îmbină, pe acorduri simple, puţinele aspecte din viaţa românului, despre care încă se mai poate râde cu poftă.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.