Program

Concertul acustic FĂRĂ ZAHĂR în 12 martie, ora 19.00

FĂRĂ ZAHĂR, trupa de muzică și umor prezintă la Centrul Cultural Reduta un concept muzical dulce – amărui care îmbină, pe acorduri simple, puţinele aspecte din viaţa românului, despre care încă se mai poate râde cu poftă.

Concert în 2, 3 sau 4 +1 cu Ada Milea în 11 martie, ora 19.00

 Ada Milea prezintă la Centrul Cultural Reduta Concertul în 2, 3 sau 4 + 1. Sunteți invitați să ascultați și să vă bucurați de o parte dintre cântecele susținute în spectacole de teatru pentru care Ada Milea a creat partea muzicală.

Cine – Concert Karpov not Kasparov în 10 martie, ora 19.00

Unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din Romania, Karpov not Kasparov vin la Brașov în 10 martie, ora 19.00, pentru a acompania momentele filmului mut ,,Lache în Harem’’, una dintre cele mai vechi producții românești. 

Îmblânzirea scorpiei de Ziua Internațională a Femeii – 8 martie, ora 19.00

Pentru a cuceri întreg publicul, în data de 8 martie, la Centrul Cultural Reduta a fost programat spectacolul de teatru ,,Îmblânzirea scorpiei'', începând cu ora 19.00.

Expoziție de pictură: O altfel de primăvară în 5 martie, ora 17.00

Artistul Constantin Conghilete va expune în foaierul Centrului Cultural Reduta, un număr de 20 de lucrări în 5 martie, de la ora 17.00.

Elise Wilk: Dispariții/Eltűntek – turneu național/orszàgos turnè în 4 martie, ora 19.00

Spectacolul ,,Dispariții''/,,Eltűntek'' se joacă în limba maghiară cu supratitrare în limba română și va fi urmat de o discuție cu publicul, moderată de Robert Elekes în data de 4 martie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

iHamlet explorează universul adolescentului rebel în 3 martie, ora 19.00

Spectacolul ,,iHamlet'' produs de Asociația Punctart în colaborare cu Teatrul Excelsior, regizat de Catinca Drăgănescu, pe un text de Elise Wilk, este readus în atenția adolesenților în 3 martie, de la ora 19.00.

Spectacolul Șase lecții de dans în șase săptămâni de Richard Alfieri revine la Brașov, în 1 martie

Vă invităm la o seară specială în 1 martie, de la ora 19.00 și la o întâlnire de neuitat cu mari actori: Victoria Cociaș, George Constantinescu !

Concert de muzică clasică și program tradițional de folclor în 1 martie, ora 12.00

Cu ocazia venirii primăverii vă invităm să petreceți o zi specială la Centrul Cultural Reduta !
Notați în agendă: 1 martie, ora 12.00. Intrarea este liberă !

Spectacol de balet ,,Spărgătorul de nuci” în 21 februarie

Vă invităm în 21 februarie, de la ora 18.00, să petreceți o seară magică la Spectacolul de balet ,,Spărgătorul de nuci''.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.