iHamlet explorează universul adolescentului rebel în 3 martie, ora 19.00

iHamlet explorează universul adolescentului rebel în 3 martie, ora 19.00

iHamlet este un spectacol de teatru multimedia care reflectă universul subiectiv al unui H de 16 ani, un adolescent de azi, uimit și dezamăgit în același timp de lumea din jur. Cu o prietenă drăguță, niște părinți care îl enervează, o școală plictisitoare și mult timp liber, H închide ochii, iar lumea lui se transformă într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le poate modela cum vrea el.

Bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare, iHamlet este un spectacol de teatru hi-tech, ilustrat ca un eseu audiovizual care vorbește despre inadaptare și refuzul de a se conforma realității, dar și despre conflictul dintre generații. Limbajul scenic creat îmbină expresivitatea actorilor, textul, sunetul, proiecțiile video, noile tehnologii și realitatea virtuală pentru a construi o experiență senzorială intensă: un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generații, un Hamlet de azi.

 

Preț bilet: 25 lei

Biletele se pot achiziționa online:http://bit.ly/39U1jZV sau la casieria Reduta

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.